
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 garlic cloves
- 3 sprigs fresh oregano leaves only
- 4 sprigs fresh coriander leaves, stems and roots (see Tips), plus extra for garnishing
- 1 fresh long red chilli trimmed and deseeded if preferred
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 tsp ground cumin
- 1 tbsp olive oil
- 2 limes cut into halves
- 350 g skinless chicken thigh fillets cut into cubes (2 cm)
- 750 g water
- 2 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 400 g canned sweet corn kernels rinsed and drained
- 400 g canned kidney beans rinsed and drained
- 190 g fresh tomatoes finely diced
- 2 spring onions/shallots trimmed and sliced
- 140 g red capsicum deseeded and diced
- 240 g avocado flesh only, sliced
- 180 g cabbage shredded
- corn chips to serve
- sour cream to serve
- pickled jalapeño chillies to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 655.7 kcal / 2753.8 kJ
- Proteína
- 21.4 g
- Grasa
- 43.3 g
- Carbohidratos
- 40 g
- Fibra
- 13.2 g
- Grasa saturada
- 16.3 g
- Sodio
- 1542.8 mg
Recetas alternativas
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