
Versiones compatibles
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Winter Veg Mash
- 400 g turnip peeled and cut into pieces (3 cm)
- 320 g carrot cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp Vegetable stock paste salt-free (see Tip)
- 50 g water
- ground nutmeg to taste
- ground black pepper to taste
Pork and Prune Stew
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 12 pickling onions (approx. 360 g)
- 60 g red wine
- 2 tbsp wholemeal plain flour
- 2 carrots trimmed and sliced
- 2 tbsp fresh sage leaves plus extra to serve
- 2 tsp Vegetable stock paste salt-free (see Tip)
- 500 g water
- 400 g broccoli cut into florets
- 500 g pork fillet cut into cubes (3 cm)
- ground black pepper to taste
- 60 g dried pitted prunes
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 385 kcal / 1610 kJ
- Proteína
- 39.3 g
- Grasa
- 7.5 g
- Carbohidratos
- 29 g
- Fibra
- 17.3 g
- Grasa saturada
- 1.8 g
- Sodio
- 199.8 mg
Recetas alternativas
/search/es-MX?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r793340