Dispositivos y accesorios
Rød karry med and
Prep. 25min
Total 1h 15min
4 portioner
Ingredientes
-
risnudler, tørret100 g
-
vand til iblødsætning
-
vegetabilsk olie20 g
-
løg halverede og derefter skåret i skiver (0,5 cm)200 g
-
rød chili, frisk (ca. 20 g), skåret i skiver, plus ekstra, skåret i skiver, til pynt1 - 2
-
rød karrypasta (se tip)80 - 90 g
-
blandede grøntsager (blomkålsbuketter, knoldselleri, græskar, porre osv.), skåret i stykker (2 cm)300 g
-
shiitake svampe, friske skåret i skiver50 g
-
vand600 g
-
fiskesauce2 spsk
-
kokosmælk250 g
-
andefileter2
-
salt til krydring
-
sort peber, stødt til krydring
-
spiselige blomster (opcional)
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1086 mg
Proteína
24 g
Calorías
1905 kJ /
455 kcal
Grasa
19 g
Fibra
5 g
Grasa saturada
11 g
Carbohidratos
41 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Lyserød lørdag
12 Recetas
Internacional
Internacional
Nye smagsindtryk
5 Recetas
Internacional
Internacional