Dispositivos y accesorios
Bøffer med persillerod- og gulerodspuré, karamelliserede løg og sprøde persillerodstrimler
Prep. 20min
Total 1h
4 portioner
Ingredientes
-
pastinak hel, skrællet1
-
vegetabilsk olie plus ekstra til stegning10 g
-
smør30 g
-
skalotteløg halveret på langs350 g
-
Marsala vin, sød90 - 100 g
-
aprikosmarmelade80 g
-
bukkehornfrø½ tsk
-
salt1 ¼ tsk
-
gulerødder skåret i stykker200 g
-
pastinak skåret i stykker200 g
-
smør i stykker30 g
-
mælk250 g
-
worcestershire sauce20 g
-
kanel, stødt¼ tsk
-
oksekødsfileter2
-
fed hvidløg3
-
blandede krydderurter, friske
-
smør til stegning2 spsk
-
sort peber, stødt
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
960 mg
Proteína
40 g
Calorías
3442 kJ /
823 kcal
Grasa
47 g
Fibra
9 g
Grasa saturada
23 g
Carbohidratos
56 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Nye smagsindtryk
5 Recetas
Internacional
Internacional