Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Cucumber Peanut Salad
- 85 g roasted peanuts, unsalted (oil-roasted or dry-roasted)
- 10 fresh mint leaves
- 170 g English cucumbers, peeled and diced (13 mm/½ in.)
- salt, to taste
Chicken Curry
- 2 tsp dried ground turmeric
- 1 tsp ground cayenne pepper
- 1 tbsp salt, to taste
- 1 cinnamon stick
- 10 - 15 cardamom pods, to taste
- 5 - 10 cloves, to taste
- 10 black peppercorns
- 3 dried red chillies, to taste
- 2 tsp coriander seeds
- 2 tsp cumin seeds, to taste
- 10 fresh curry leaves, (optional)
- 5 garlic cloves
- 1 piece fresh ginger (2.5 cm/1 in.)
- 285 g onions, quartered
- 70 g vegetable oil
- 285 g tomatoes, halved
- 910 g chicken thighs, skinless, bone in, skin on
- 60 g tomato paste
- 60 g smooth peanut butter
Yellow Rice
-
910
g water
o 910 g vegetable broth - 2 tsp ground dried turmeric
- 2 tsp salt
- 285 g long-grain white rice, type basmati
- 60 g unsalted butter
-
fresh parsley leaves, to garnish
o fresh cilantro leaves, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3057 kJ / 730.6 kcal
- Proteína
- 41.7 g
- Carbohidratos
- 57.8 g
- Grasa
- 39.2 g
- Grasa saturada
- 10.3 g
- Fibra
- 6 g
- Sodio
- 2116 mg
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