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Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 30 g plain flour
- 2 tsp dried fennel seeds
- ½ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 20 g extra virgin olive oil plus an extra 3 tbsp to fry
- 200 g brown onion cut into 3 cm pieces
- 100 g celery cut into 3 cm pieces
- 100 g carrot cut into 3 cm pieces
- 250 g water
- 200 g red wine
- 400 g canned chopped tomatoes
- 2 tsp Beef stock paste (see Tips)
- 50 g tomato paste
- 2 sprigs fresh thyme
- 1 orange juice and 3 strips of peel, no white pith
- 1500 g beef shin (approx. 8 pieces, 2 cm thickness)
- 12 dried pitted prunes
- 1 fennel bulb trimmed and cut into 3 cm pieces
Orange and fennel salad
- 1 fennel bulb cut in pieces (4 x 4 x 7 cm), fronds reserved to garnish
- 3 celery stalks trimmed
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- ½ orange zest only, no white pith
- 2 tbsp orange juice
- 2 sprigs fresh parsley leaves only
- sea salt to season
- ground black pepper to season
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 905.2 kcal / 3787.2 kJ
- Proteína
- 86.1 g
- Grasa
- 41 g
- Carbohidratos
- 42.7 g
- Fibra
- 7.9 g
- Grasa saturada
- 11.1 g
- Sodio
- 680.1 mg
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