Dispositivos y accesorios
Ajvar (peberfrugt og aubergine dip)
Prep. 10min
Total 50min
490 g
Ingredientes
Ajvar (peberfrugt og aubergine dip)
-
røde peberfrugter (omkring. 420 g), i halve uden kerner2
-
aubergine (omkring. 350 g), halveret på langs1
-
ekstra jomfruolivenolie
-
fed hvidløg1
-
rød chili, frisk1
-
kalamata oliven, udstenede6
-
bredbladet persille, frisk4 kviste
-
havsalt2 knivspidser
-
røget paprika, stødt2 knivspidser
-
citronsaft20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 490 g
Sodio
404 mg
Proteína
10 g
Calorías
2656 kJ /
635 kcal
Grasa
44 g
Fibra
24 g
Grasa saturada
6 g
Carbohidratos
58 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Dips II
34 Recetas
Internacional
Internacional