Dispositivos y accesorios
Dip med moste ærter og bønner
Prep. 10min
Total 30min
375 g
Ingredientes
-
vand500 g
-
grønne ærter, friske afskallede eller frosne ærter100 g
-
hestebønner, frisk afskallede eller frosne hestebønner50 g
-
edamamebønner, friske afskallede eller frosne hestebønner (i skal)50 g
-
fed hvidløg2
-
forårsløg i halve1
-
mynte, frisk1 kviste
-
avokado1
-
fetaost50 g
-
citronsaft1 tsk
-
peberrodscreme (opcional)½ - 1 tsk
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 50 g
Sodio
88 mg
Proteína
4 g
Calorías
467 kJ /
111 kcal
Grasa
9 g
Fibra
3 g
Grasa saturada
3 g
Carbohidratos
2 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Dips II
34 Recetas
Internacional
Internacional