Dispositivos y accesorios
Kimchi queso dip
Prep. 10min
Total 3h 15min
6 portioner
Ingredientes
forberedelse
-
cashewnød, rå100 g
-
salt½ tsk
-
filtreret vand
Dip
-
plantebaseret mælk250 g
-
gærflager20 g
-
røget paprika, stødt½ tsk
-
salt½ tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
tapiokamel1 spsk
-
kimchi120 g
-
fed hvidløg1
-
spidskommen, stødt½ tsk
-
chipotle chili, konserverede1 tsk
-
løgpulver¼ tsk
-
jalapeño i tynde skive1
-
rød peberfrugt fint hakket
-
Tortilla-chip eller grøntsagsstave
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
6 g
Calorías
617 kJ /
147 kcal
Grasa
10 g
Fibra
3 g
Carbohidratos
10 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Dips II
34 Recetas
Internacional
Internacional