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Prawn tempura with mango salad & spicy chilli dressing
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Spicy chilli dressing
- 150 g Kewpie mayonnaise (see Tips)
- ½ tsp sesame oil
- 1 tsp shichimi togarashi powder (see Tips)
- 20 g rice wine vinegar
- 2 tsp mirin
- 2 pinches sea salt
Mango salad
- 2 baby cos lettuce, cut into wedges
- 1 - 2 ripe mangoes, peeled and thinly sliced
- ½ red onion, thinely sliced
- ½ cucumber, deseeded and sliced
Tempura batter
- vegetable oil (approx. 2L), to deep fry
- sea salt, to season
- 20 large raw prawns, peeled, deveined, with tail intact (see Tips)
- 30 g cornflour, plus extra to dust
- 1 egg
- 200 g ice cold water
- 100 g sparkling mineral water, ice cold
- 150 g plain flour
- 1 tbsp sesame seeds, toasted
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2419 kJ / 578.2 kcal
- Proteína
- 13 g
- Carbohidratos
- 58.5 g
- Grasa
- 32.5 g
- Fibra
- 4.6 g
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