Apricot Raspberry Cheesecake
TM6 TM5 TM31

Apricot Raspberry Cheesecake

4.3 ( 18 valoraciones )

Ingredientes

Shortcrust Pastry

  • 100 g butter soft, diced, plus extra for greasing
  • 160 g plain flour
  • 25 g cocoa powder
  • 70 g sugar
  • 1 medium egg
  • ½ tsp baking powder

Filling

  • 500 g curd cheese (quark) or fromage frais
  • 150 g milk
  • 70 g sunflower oil
  • 170 g sugar
  • 45 g cornflour
  • 20 g lemon juice
  • 2 medium eggs
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 400 g apricots ripe, quartered
    o 400 g tinned apricots drained, quartered (1 x 410 g tin)
  • 150 g raspberries
    o 150 g frozen raspberries defrosted

Inf. nutricional
por 1 slice
Calorías
359 kcal / 1502 kJ
Proteína
9 g
Grasa
18.4 g
Carbohidratos
39.3 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-MX?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r87956