
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Dressing
- 1 orange zest and juice
- 1 lemon zest and juice
- 3 sprigs fresh coriander leaves only
- 30 g extra virgin olive oil
- ½ fresh green chilli cut into halves
- 1 tbsp sweet chilli sauce
- 30 g fish sauce
- 2 spring onions/shallots trimmed and cut into slices
- 2 tsp rice wine vinegar
- 1 pinch sea salt to taste
- 1 pinch raw sugar to taste
Salad
- 500 g water
- 300 g white fish fillet cut into pieces (3 cm)
- 500 g fresh boneless salmon fillet cut into pieces (3 cm)
- 300 g raw prawns peeled or with tails intact
- 1 - 2 tbsp olive oil for frying
- 300 g scallops with or without roe, cut into halves
- 100 g fresh baby spinach leaves or mixed salad greens
- ½ red onion cut into thin slices
- fresh herbs for garnishing
- 1 lemon cut into wedges, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 680 kcal / 2857 kJ
- Proteína
- 81 g
- Grasa
- 34 g
- Carbohidratos
- 9 g
- Fibra
- 4 g
- Grasa saturada
- 6.6 g
- Sodio
- 1230.5 mg
En colecciones
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