Tomahawk steak with porcini mustard rub
TM6 TM5 TM31

Tomahawk steak with porcini mustard rub

(Ninguna valoración)

Ingredientes

Porcini mustard rub

  • 10 g dried porcini mushrooms
  • 1 tsp sea salt flakes
  • 1 tsp mustard powder
  • 1 tsp dried oregano
  • ½ tsp whole black peppercorns
  • ½ tsp sweet paprika

Tomahawk steak

  • 1 tbsp Dijon mustard
  • 1 tomahawk steak (approx. 1600 g - see Tips)
  • extra virgin olive oil, to drizzle
  • sea salt flakes, to season and sprinkle
  • 8 garlic cloves, unpeeled and bruised
  • 2 tbsp unsalted butter
  • 3 sprigs fresh thyme

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
5151.6 kJ / 1231.3 kcal
Proteína
95.1 g
Carbohidratos
5 g
Grasa
92.6 g
Grasa saturada
42.1 g
Fibra
1 g
Sodio
1958.8 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-MX?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r901754