Dispositivos y accesorios
Gryderet med sortøjede bønner og grøntsager
Prep. 30min
Total 2h 10min
4 portioner
Ingredientes
-
sortøjede bønner (se tip)200 g
-
løg kvarte100 g
-
fed hvidløg2
-
olivenolie20 g
-
gulerødder150 g
-
porre150 g
-
kogekartofler (f.eks. Charlotte), skrællet300 g
-
tomater1 - 2
-
vand plus ekstra til iblødsætning af bønner800 g
-
tomatpure30 g
-
soyasauce40 g
-
ahornsirup20 g
-
gurkemeje, stødt2 tsk
-
sød paprika2 tsk
-
spidskommen, stødt2 tsk
-
kanel, stødt¾ tsk
-
salt1 tsk
-
1 tsk med top grøntsagsbouillon, smuldredegrøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l) smuldrede1
-
æblecidereddike20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
16 g
Calorías
1497 kJ /
356 kcal
Grasa
7 g
Fibra
13 g
Grasa saturada
1 g
Carbohidratos
56 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Min Kogebog
146 Recetas
Internacional
Internacional