Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 40 g dried shiitake mushrooms
- boiling water
Chilli chicken
- 20 g sesame oil
- 300 g skinless chicken breast fillet partly frozen, cut into pieces (3cm)
- 2 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger, cut into pieces
- 1 spring onion/green onion, cut into pieces
- 40 g Korean chilli paste (gochujang)
- 1 tbsp Japanese soy sauce
Shoyu Broth
- 2 cm piece fresh ginger, cut into pieces
- 4 garlic cloves
- 10 g sesame oil
- 1800 g boiling water
- 2 tbsp Chicken stock paste (see Tip)
- 24 g dashi powder (approx. 4 sachets)
- 80 g Japanese soy sauce
- 20 g mirin
- 4 eggs, at room temperature
Toppings
- 200 g Chinese cabbage (wombok), cut into thin wedges (2 cm)
- 270 g dried ramen noodles
- 125 g fresh bean sprouts
- 4 tbsp spring onions/green onions, white part only (green reserved), sliced thinly
- 1 nori sheet, cut into thin strips (2 cm)
- sesame oil, to drizzle
- shichimi togarashi powder, to sprinkle (see Tip)
- 2 tbsp black sesame seeds (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2837.5 kJ / 678.2 kcal
- Proteína
- 40.2 g
- Carbohidratos
- 62.2 g
- Grasa
- 30.3 g
- Grasa saturada
- 9.3 g
- Fibra
- 5.9 g
- Sodio
- 3037.2 mg
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