Smoked salmon terrine
TM6 TM5 TM31

Smoked salmon terrine

(Ninguna valoración)

Ingredientes

  • 500 g water
  • 400 g fresh skinless, boneless salmon fillets
  • 4 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra to serve
  • 10 fresh chives, trimmed, cut into pieces, plus extra to serve
  • 2 spring onions/green onions, trimmed, cut into lengths (3 cm)
  • 250 g cream cheese, chilled, cut into pieces
  • 100 g crème fraîche
  • 1 lemon, zest only
  • 1 ½ tbsp lemon juice
  • ¼ tsp sea salt, to taste
  • ¼ tsp ground white pepper, to taste
  • 300 g smoked salmon, thinly sliced
  • 80 g pickled red onion, finely chopped and drained on paper towel
  • lemon slices, to serve
  • fresh chives, chopped, to serve
  • toast, to serve

Inf. nutricional
por 1 slice
Calorías
1216.1 kJ / 290.7 kcal
Proteína
19.4 g
Carbohidratos
4.3 g
Grasa
21.5 g
Grasa saturada
9.4 g
Fibra
0.5 g
Sodio
1170.4 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-MX?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r903619