Dispositivos y accesorios
Blomsterboller
Prep. 25min
Total 2h 10min
8 stykker
Ingredientes
-
hvedemel280 g
-
mælk ved stuetemperatur120 g
-
ekstra jomfruolivenolie plus ekstra til at smøre skålen40 g
-
æg2
-
sukker½ tsk
-
salt¾ tsk
-
1 tsk tørgær, knustgær knust15 g
-
solsikkekerne40 g
-
rød peberfrugt uden kerner, skåret i stykker100 g
-
løg30 g
-
tomatpure20 g
-
sort peber, stødt1 knivspids
-
oregano, tørret½ tsk
-
ost fx Gouda, Edam, skåret i halve8 skiver
-
frankfurter pølser8
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 stykke
Sodio
809 mg
Proteína
20 g
Calorías
2083 kJ /
498 kcal
Grasa
32 g
Fibra
4.3 g
Grasa saturada
12 g
Carbohidratos
32 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Klar, parat, skolestart II
10 Recetas
Internacional
Internacional