Dispositivos y accesorios
Pizzahorn
Prep. 30min
Total 1h 5min
16 stykker
Ingredientes
-
parmesanost skåret i 3 cm stykker40 g
-
50 g madlavningsfløde, ca. 18%, usødetæblemos usødet50 g
-
rapsolie50 g
-
kvark, mager skåret i tern, skåret i stykker (se tip)250 g
-
æg1
-
salt1 tsk
-
speltmel (type 500-800)400 g
-
bagepulver1 tsk
-
speltmel (type 500-800), til bordpladen
-
soltørrede tomater i olie drænet fra saltlagen100 g
-
mozzarella hård, skåret i stykker150 g
-
tomatpure (opcional)1 tsk
-
oregano, tørret1 tsk
-
timian, tørret1 tsk
-
vand til pensling af horn
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 stykke
Sodio
346 mg
Proteína
10 g
Calorías
766 kJ /
183 kcal
Grasa
7 g
Fibra
4 g
Grasa saturada
2 g
Carbohidratos
22 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Klar, parat, skolestart II
10 Recetas
Internacional
Internacional