Dispositivos y accesorios
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Prep. 20min
Total 1h
4 portie
Ingredientes
-
brood, wit, oudbakken40 g
-
melk50 g
-
teentjes knoflook3
-
peterselie, vers plus extra, fijngehakt, voor de garnering9 takje
-
gemengd gehakt500 g
-
zout1 theelepel
-
zwarte peper, gemalen½ theelepel
-
ei1
-
olijfolie30 g
-
brood in blokjes (1 cm)30 g
-
amandelen, gepeld60 g
-
wijn70 g
-
water400 g
-
1 tl zoutgroentebouillon poeder1 tl
-
zoete paprikapoeder½ tl
-
aardappelen in stukken gesneden (3-4 cm)500 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
780.8 mg
Proteína
32.3 g
Calorías
2616.5 kJ /
625.4 kcal
Grasa
39.9 g
Fibra
5.4 g
Grasa saturada
10 g
Carbohidratos
36.3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Recetas
Benelux
Benelux