Dispositivos y accesorios
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
Prep. 10min
Total 25min
4 portie
Ingredientes
-
zalmfilet, vers800 g
-
olijfolie1 el
-
zout1 theelepel
-
zwarte peper, gemalen3 - 5 snuifje
-
dille, vers10 g
-
prei in de lengte gehalveerd, in plakjes gesneden (5 mm)300 g
-
courgette in plakjes gesneden (4 cm)200 g
-
60 g waterwitte wijn60 g
-
groene erwten (vers of diepvries)150 g
-
mascarpone180 g
-
citroenzeste1 el
-
zwarte peper, gemalen½ tl
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 4 portie
Sodio
10787 mg
Proteína
214 g
Calorías
11391 kJ /
2722 kcal
Grasa
168 g
Fibra
18 g
Grasa saturada
54 g
Carbohidratos
101 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Feestelijk Koken met de Thermomix® Sensor
5 Recetas
Benelux
Benelux