Dispositivos y accesorios
Cremet champignonsuppe
Prep. 10min
Total 20min
4 portioner
Ingredientes
-
champignoner, friske skåret i halve400 g
-
vand500 - 600 g
-
mælk200 g
-
1 tsk med top grøntsagsfond, hjemmelavetterning grøntsagsbouillon (til 0,5 l)1
-
hvedemel50 g
-
salt½ tsk
-
fløde50 g
-
persille, frisk kun bladene4 kviste
-
flødeost (opcional)40 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
334.7 mg
Proteína
6.5 g
Calorías
603.1 kJ /
144.2 kcal
Grasa
6.8 g
Fibra
1.5 g
Grasa saturada
4.1 g
Carbohidratos
16.1 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Min Kogebog
146 Recetas
Internacional
Internacional
Min Kogebog
174 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Misosuppe med tofu
Ninguna calificación
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Ninguna calificación
Vietnamesisk pho
Ninguna calificación
Miso kyllinge suppe
Ninguna calificación
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Ninguna calificación
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Ninguna calificación
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Ninguna calificación
Vichyssoise med pasta
35min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Ninguna calificación
Aubergine cream soup
Ninguna calificación
Kyllingelaksa
30min
Svampesuppe med vilde ris
Ninguna calificación