Dispositivos y accesorios
Kuru Fasulyeli ve Beyaz Peynirli Dip
Prep. 5min
Total 10min
700 g
Ingredientes
-
konserve kuru fasulye (yıkanmış ve süzülmüş)400 g
-
beyaz peynir, sert parçalara bölünmüş(3-4 cm)200 g
-
fesleğen yaprağı10 g
-
mayonez60 g
-
zeytinyağı30 g
-
toz karabiber½ tk
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 100 g
Proteína
9.6 g
Calorías
1183 kJ /
283 kcal
Grasa
23.4 g
Carbohidratos
8.4 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Dip soslar ve ezmeler
11 Recetas
Turquía
Turquía
También podría gustarte...
Ispanak ve Bademli Pesto
10min
Somon Tartar Yatağında Avokado ve Yumurta
Ninguna calificación
Harissa
25min
Baharat ve Ananaslı Salata Sosu
Ninguna calificación
Vanilyalı Yoğurt
12h 20min
Detoks İçeceği (şekersiz)
10min
'Eggnog' Konyak Likörü
15min
Acı Biberli Sebze
1h 5min
Pancarlı Peynirli Ezme
15min
Puttanesca Sos
55min
Portakallı Zencefil Soslu Ördek Göğsü, Patates Püresi ve Börülce
1h 10min
Domates Soslu Köfte Topları (yavaş pişirme)
3h 40min