Dispositivos y accesorios
Enginarlı ve Fasulyeli Dip
Prep. 5min
Total 10min
1 Tam Tarif
Ingredientes
-
enginar kalbi, konserve yıkanmış ve süzülmüş180 g
-
diş sarımsak1
-
konserve kuru fasulye yıkanmış ve süzülmüş400 g
-
kimyon, toz½ tk
-
limon suyu20 g
-
yoğurt120 g
-
tuz½ tk
-
toz karabiber½ tk
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 Tam Tarif
Proteína
4.2 g
Calorías
290 kJ /
69 kcal
Grasa
1.8 g
Carbohidratos
9 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Dip soslar ve ezmeler
11 Recetas
Turquía
Turquía
También podría gustarte...
Soğanlı Tarte Flambe
1h
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Ninguna calificación
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2h 55min
7 Sebzeli Taneli Çorba
40min
Taze İç Bakla Humusu
50min
Ispanaklı Patates Çorbası, Sütlü Yumurta Karoları ile
45min
Miso Çorbası, Sakeli Deniz Ürünleri ve Pilav
1h 10min
Balkabaklı Risotto
25min
Otlu Peynir Ezmesi
20min
Massaman Köri Ezmeli Vegan Patlıcan
50min
Ballı Cheesecake
4h 20min
Hindistan Cevizli Mini Kurabiyeler
1h