Dispositivos y accesorios
Sauterade kalkonbitar
Prep. 5min
Total 15min
250 g
Ingredientes
-
20 g olivoljaolja20 g
-
20 g gul lökvitlöksklyfta1
-
250 g kalkonbröst, skinn- och benfritt, tärnade (3 cm), klappas torra med hushållspapperkalkonlår, skinn- och benfria tärnade (3 cm), klappas torra med hushållspapper250 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 250 g
Sodio
3052 mg
Proteína
58 g
Calorías
1961 kJ /
469 kcal
Grasa
24 g
Fibra
0.2 g
Grasa saturada
3 g
Carbohidratos
4 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Hög temp. grunderna - kött & skaldjur
15 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Scones
30min
Karamelliserad lök
50min
Wokade blandade grönsaker
Ninguna calificación
Brynta kycklingbitar
Ninguna calificación
Brynta nötbitar (medium)
Ninguna calificación
Sojayoghurt (vegansk)
Ninguna calificación
Svampsås
Ninguna calificación
Bulgur
Ninguna calificación
Jordnötsmjölk och plättar
Ninguna calificación
Äppelmarmelad
Ninguna calificación
Sauterad lax
Ninguna calificación
Sauterad chorizo
Ninguna calificación