Dispositivos y accesorios
Ärt- och myntarisotto
Prep. 20min
Total 40min
4 portioner
Ingredientes
Ärt- och myntapuré
-
vitlöksklyfta1
-
schalottenlök i halvor50 g
-
olivolja20 g
-
gröna ärtor, frysta250 g
-
vatten100 g
-
färska myntablad (ca. 10-15 g)1 bunt
Risotto
-
parmesanost i bitar (2 cm)30 g
-
schalottenlök i halvor60 g
-
olivolja20 g
-
torrt vitt vin200 g
-
risottoris250 g
-
grönsaksbuljong varm450 g
-
fint havssalt eller mer efter smak1 tsk
-
malen svartpeppar eller mer efter smak½ tsk
-
gröna ärtor, frysta100 g
-
ruccola, till serveringärtskott till servering
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
13.3 g
Calorías
1758 kJ /
420 kcal
Grasa
14.1 g
Carbohidratos
60 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Risotto
9 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Satay pad thai med kyckling
Ninguna calificación
Krämig svamprisotto med räkor
1h
Grönsaksragu med pasta
45min
Höstpasta
Ninguna calificación
Ris med skinka & pak choi
Ninguna calificación
Cannelloni med pumpa och ricotta
Ninguna calificación
Pumparisotto med bacon
50min
Tagliatelle med pumpa
Ninguna calificación
Pastasallad
Ninguna calificación
Gochujang fisk- och skaldjursrisotto
Ninguna calificación
Miso udon carbonara
Ninguna calificación
Sichuan spaghetti
Ninguna calificación