Chocolate and Caramel Millefeuille
TM6

Chocolate and Caramel Millefeuille

3.7 (3 valoraciones )

Ingredientes

Caramel with Nuts

  • 1 oz hazelnuts, shelled
  • 1 oz walnuts, shelled
  • 1 oz unsalted pistachios, shelled, peeled
  • 1 oz blanched almonds
  • 10 ½ oz sugar
  • 36 oz water, divided
  • 1 tsp lemon juice
  • 1 ½ oz vinegar

Filling

  • 14 oz dark chocolate (70% cocoa), cut into pieces
  • 14 oz heavy whipping cream
  • 2 oz unsalted butter, cut into pieces

Puff Pastry

  • 17 oz unsalted butter (14 oz sliced, 3 oz cut into pieces)
  • 17 ½ oz all-purpose flour
  • 7 oz ice cold water
  • 1 tbsp lemon juice, freshly squeezed
  • 2 tsp sugar
  • 1 tsp salt
  • 2 tbsp sugar

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
5229.5 kJ / 1249.9 kcal
Proteína
20.6 g
Carbohidratos
122.4 g
Grasa
89 g
Grasa saturada
51.1 g
Fibra
21.6 g
Sodio
345.9 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas