Dispositivos y accesorios
Kernerig bruschetta med tomatsauce af rå tomater
Prep. 20min
Total 2h 40min
20 skiver
Ingredientes
Bruschettabrød
-
vand260 g
-
gær smuldret20 g
-
10 g farinhonning10 g
-
fuldkornsmel med kerner350 g
-
hvedemel150 g
-
ekstra jomfruolivenolie20 g
-
salt½ teske
Rå tomatsauce
-
tomat skåret i mindre stykker200 g
-
basilikumblade5
-
fed hvidløg1
-
ekstra jomfruolivenolie50 g
-
oregano, tørret½ teske
-
salt¼ teske
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 skive
Sodio
80 mg
Proteína
3.2 g
Calorías
498.8 kJ /
119.2 kcal
Grasa
4.1 g
Fibra
2.3 g
Grasa saturada
0.6 g
Carbohidratos
18.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sommerlige retter
15 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Porre- og skinketærte
No ratings
Cheesecake med woodruffsirup
No ratings
Proteinkiks med frø og kerner
No ratings
Madbrød med hummus og grøntsager (1800 kcal)
No ratings
Pizzahorn
No ratings
Blomsterboller
No ratings
Ciabatta
No ratings
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
No ratings
Lasagneruller med spinat
No ratings
Salte aperitifstjerner
No ratings
Mini franskbrød med blommefyld
No ratings
Juletræscanapeer
No ratings