Dispositivos y accesorios
Pavlola med hindbær og chokolade (glutenfri)
Prep. 25min
Total 4h 40min
10 portioner
Ingredientes
Pavlova
-
sukker300 g
-
æggehvider fra store æg6
-
cream of tartar1 knivspids
-
majsmel2 spsk
-
hvidvinseddike1 tsk
-
kakaopulver siet1 tsk
Topping
-
fløde, cirka 48 %400 g
Samling
-
hindbær225 - 250 g
-
chokoladeflager til pynt
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
2.8 g
Calorías
1390 kJ /
332 kcal
Grasa
19.4 g
Carbohidratos
36.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Bagte fristelser
14 Recetas
Internacional
Internacional
Sommerbær
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Vanilje is
12h
Kaiserschmarrn (søde pandekager med rosiner)
Ninguna calificación
Kaffesmåkager
Ninguna calificación
Tiramisusmåkager
Ninguna calificación
Æble-ingefærfigurer
Ninguna calificación
Passionsfrugtkage med fersken
Ninguna calificación
Mascarpone-karamelkage
4h 30min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Ninguna calificación
Vegansk no bake-kiwikage
Ninguna calificación
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Ninguna calificación
Fersken i hvidvinssirup
Ninguna calificación
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Ninguna calificación