Dispositivos y accesorios
Miso-aubergine (sous-vide)
Prep. 20min
Total 2h 45min
4 portioner
Ingredientes
-
vit miso90 g
-
mirinsås40 g
-
35 g vattensake35 g
-
socker30 g
-
sesamolja1 ½ tsk
-
salt2 nypor
-
vatten (cirka, se tips), plus extra för att täcka påsarna1600 gram
-
aubergine skivad (2 cm), därefter skuren i bitar (3 cm)360 g
-
1 struken msk askorbinsyrasaft av citron, nypressad (från ½ citron)30 g
-
rostade sesamfrön1 msk
-
vårlök snedskuren1
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
670 mg
Proteína
4 g
Calorías
654 kJ /
156 kcal
Grasa
6 g
Fibra
5.3 g
Grasa saturada
0.9 g
Carbohidratos
13 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sous-vide med knivkåpa (TM6)
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Blomkålsmos
Ninguna calificación
Bulgur
Ninguna calificación
Stekt sparris
Ninguna calificación
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Ninguna calificación
Fänkålssallad
Ninguna calificación
Misofisk med gröna bönor och kikärtspuré
Ninguna calificación
Kashmiri-ris
Ninguna calificación
Naanbröd med lök och kummin
Ninguna calificación
Potatis- och rotsellerigratäng
Ninguna calificación
Rosmarin- och rotfruktsmos
Ninguna calificación
Janssons Frestelse
1h 40min
Sötpotatismos med salvia och hasselnötter
Ninguna calificación