Dispositivos y accesorios
Baharatlı Karamel Soslu Minik Muzlar
Prep. 10min
Total 1h 50min
4 porsiyon
Ingredientes
Baharatlı karamel sos
-
su1090 g
-
şeker300 g
-
limon suyu1 tk
-
toz tarçın½ tk
-
toz muskat3 tutam
-
kakule tane5
-
yıldız anason1
-
sirke1 yk
Mini muzların pişmesi
-
muz yerli küçük muz (ör. Anamur muzu)12
-
tereyağı2 - 3 yk
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porsiyon
Sodio
5.5 mg
Proteína
3.8 g
Calorías
2810.5 kJ /
671.8 kcal
Grasa
9.3 g
Fibra
9 g
Grasa saturada
5.5 g
Carbohidratos
154.3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM6 MODLARIYLA LEZİZ TATLILAR
9 Recetas
Turquía
Turquía
También podría gustarte...
Somon Tartar Yatağında Avokado ve Yumurta
Ninguna calificación
Pinyata Çikolata
6h 35min
Naneli Creme Anglaise ve Çilek Köpüğü
25min
Kırmızı Şaraplı Armut
3h 20min
Rozbif
5h 30min
Asya Usulü Tavuk Çorbası
45min
Surimi ve Krem Peynirli Sushi (Osmancık Pirinci ile)
1h 20min
Wellington Usulü Bonfile ve Kırmızı Şarap Sosu
Ninguna calificación
Fresa Colada Mokteyl
5min
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1h
Fırında Parmesan Kıtırlı Somon ve Sebzeler, Limonlu Krema Sos
1h
Beyaz Çikolatalı ve Frambuazlı Macaron
1h 10min