Dispositivos y accesorios
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Prep. 5min
Total 25min
4 porties
Ingredientes
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water tot de 1 liter (l) markering
-
pindaolie150 g
-
eierdooier1
-
mosterd20 g
-
geraspte sinaasappelschil
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
-
vers geperst citroensap10 g
-
volkoren brood vers4 sneetjes
-
salade bladeren50 g
-
harde kaas in dunne reepjes80 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
642.3 mg
Proteína
16 g
Calorías
2525 kJ /
609.5 kcal
Grasa
51.3 g
Fibra
3.5 g
Grasa saturada
12 g
Carbohidratos
19.3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Leve de lente
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Pistache Shake met Witte Chocolade
Ninguna calificación
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Ninguna calificación
Spaghetti Bolognese
40min
Flammekuchen
Ninguna calificación
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Ninguna calificación
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Ninguna calificación
Mout milkshake
10min
Gekookte eieren
20min
Half bolletje vanille en karamel
Ninguna calificación
Bessenmix-yoghurt
12h 15min
Harde pistachekoekjes
45min
Groentensoep
35min