Dispositivos y accesorios
Boeuf bourguignon; dampet citronbudding med citronsirup
Prep. 30min
Total 2h 20min
4 portioner
Ingredientes
Citronbudding med sirup
-
smør plus ekstra til smøring60 g
-
farin plus ekstra til drys280 g
-
citronsaft160 g
-
vand850 g
-
citronskal4 - 6 skiver
-
mælk15 g
-
hvedemel130 g
-
bagepulver2 tsk
-
æg2
Boeuf bourguignon og samling af budding
-
fed hvidløg3
-
løg skåret i halve200 - 250 g
-
olivenolie15 g
-
oksekød i tern (2-3 cm) udbenet (gerne tyksteg, tykkam, nakke/hals700 g
eller kæbe) -
røget bacon i strimler150 g
-
rødvin gerne Bourgogne eller en hvilken som helst anden fyldig rødvin300 g
-
vand200 g
-
salt1 tsk
-
sort peber, stødt2 knivspids
-
bouquet garni (laurbærblad, timian og persille)1
-
champignoner, friske200 g
-
gulerødder300 g
-
majsmel (opcional)1 - 2 spsk
-
baguette skåret i skiver, til servering
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1267 mg
Proteína
49 g
Calorías
5931 kJ /
1417 kcal
Grasa
82 g
Fibra
5.9 g
Grasa saturada
44 g
Carbohidratos
104 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix Friend®
16 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Brownies
50min
Lagkagebund
1h 50min
Kaffesmåkager
Ninguna calificación
Tiramisusmåkager
Ninguna calificación
Æble-ingefærfigurer
Ninguna calificación
Kokossnitter med hindbær og chokolade
4h
Tiramisukage
Ninguna calificación
Hyldeblomstkage med lime
Ninguna calificación
Tærte med makroner og bær
Ninguna calificación
Birkes-bærkage
Ninguna calificación
Blåbærsnegle
Ninguna calificación
Brombærtærte
Ninguna calificación