Bagte kålpierogis
TM6 TM5

Bagte kålpierogis

(Ninguna valoración)

Ingredientes

Dej

  • 200 g hvedemel
  • 100 g smør, koldt, skåret i stykker
  • 50 g creme fraiche
  • 1 æg
  • ¼ - ½ tsk sød paprika (valgfrit)
  • ¼ tsk salt

Kålfyld

  • 500 g vand
  • 250 - 280 g savoykål, skåret i stykker
  • 80 g løg, skåret i halve
  • 10 kviste persille, frisk, kun blade
  • 50 g smør, skåret i stykker
  • ½ - ¾ tsk salt
  • ½ tsk sort peber, stødt

Dumplinger

  • 1 spsk creme fraiche til pensling
  • 1 æggeblomme til pensling
  • hvedemel til drys
  • kommenfrø til drys

Inf. nutricional
por 1 stykke
Calorías
357.6 kJ / 85.5 kcal
Proteína
1.5 g
Carbohidratos
7.2 g
Grasa
5.8 g
Grasa saturada
3.5 g
Fibra
0.6 g
Sodio
90.1 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas