Soljanka (ukrainsk krydret suppe)
TM6 TM5

Soljanka (ukrainsk krydret suppe)

(Ninguna valoración)

Ingredientes

  • 8 kviste persille, frisk, kun blade
  • 8 kviste dild, frisk, kun blade
  • 150 g dildsyltede agurker skåret i stykker, gem syltevæsken
  • 120 g gulerødder, skåret i stykker
  • 140 g knoldselleri, skåret i stykker
  • 100 g løg, skåret i kvarte
  • 1 fed hvidløg
  • 20 g rapsolie
  • 100 g røget svinepølse (Kielbasa), skåret i skiver og derefter i halve (se tip)
  • 250 g oksetykkam, skåret i stykker (2 cm)
  • 200 g svinekød, uden ben, skåret i stykker (2 cm)
  • 1000 g vand
  • 1 tsk salt
  • 3 allehånde, hele
  • 2 laurbærblade, tørrede
  • 100 g skinke røget, skåret i stykker (1 cm)
  • 60 g tomatpure
  • 100 g svampe, i olie, skåret i stykker
  • 35 g grønne oliven, uden sten, skåret i halve
  • ½ tsk sort peber, stødt
  • 6 spsk creme fraiche, til servering
  • 6 skiver citron, til servering

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1312.3 kJ / 313.6 kcal
Proteína
21.5 g
Carbohidratos
10.7 g
Grasa
21.1 g
Grasa saturada
6.7 g
Fibra
2.7 g
Sodio
1134.9 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas