Dispositivos y accesorios
Soljanka (ukrainsk krydret suppe)
Prep. 20min
Total 2h
6 portioner
Ingredientes
-
persille, frisk kun blade8 kviste
-
dild, frisk kun blade8 kviste
-
dildsyltede agurker skåret i stykker, gem syltevæsken150 g
-
gulerødder skåret i stykker120 g
-
knoldselleri skåret i stykker140 g
-
løg skåret i kvarte100 g
-
fed hvidløg1
-
rapsolie20 g
-
røget svinepølse (Kielbasa), skåret i skiver og derefter i halve (se tip)100 g
-
oksetykkam skåret i stykker (2 cm)250 g
-
svinekød, uden ben skåret i stykker (2 cm)200 g
-
vand1000 g
-
salt1 tsk
-
allehånde, hele3
-
laurbærblade, tørrede2
-
skinke røget, skåret i stykker (1 cm)100 g
-
tomatpure60 g
-
svampe i olie, skåret i stykker100 g
-
grønne oliven, uden sten skåret i halve35 g
-
sort peber, stødt½ tsk
-
creme fraiche til servering6 spsk
-
citron til servering6 skiver
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1134.9 mg
Proteína
21.5 g
Calorías
1312.3 kJ /
313.6 kcal
Grasa
21.1 g
Fibra
2.7 g
Grasa saturada
6.7 g
Carbohidratos
10.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Det ukrainske køkken
8 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Cremet blomkålssuppe
50min
Gulerods- og sellerisuppe
45min
Cremet tomatsuppe
30min
Misosuppe med tofu
Ninguna calificación
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Ninguna calificación
Vietnamesisk pho
Ninguna calificación
Miso kyllinge suppe
Ninguna calificación
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Ninguna calificación
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Ninguna calificación
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Ninguna calificación
Vichyssoise med pasta
35min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Ninguna calificación