Dispositivos y accesorios
Ahorn- og pekannøddeis
Prep. 20min
Total 26h 30min
10 portioner
Ingredientes
Pekannøddekaramel
-
pekannødder150 g
-
sukker, hvid250 g
-
vand1070 g
-
smør koldt og i ét stykke (ca. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citronsaft (se tip)1 tsk
-
eddike50 g
Ahornis
-
vaniljestang og korn heraf1
-
sødmælk40 g
-
fløde, 35 %400 g
-
ahornsirup, ren180 g
-
glukosesirup30 g
-
æggeblommer6
-
salt (valgfrit)1 knivspids
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
42.8 mg
Proteína
3.7 g
Calorías
1866 kJ /
446 kcal
Grasa
30.3 g
Fibra
1.4 g
Grasa saturada
12.5 g
Carbohidratos
43.1 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Frosne fristelser II
15 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Skumfiduser med vaniljesmag
2h 15min
Chokoladecreme
1h 20min
Kaffesmåkager
Ninguna calificación
Tiramisusmåkager
Ninguna calificación
Æble-ingefærfigurer
Ninguna calificación
Passionsfrugtkage med fersken
Ninguna calificación
Mascarpone-karamelkage
4h 30min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Ninguna calificación
Vegansk no bake-kiwikage
Ninguna calificación
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Ninguna calificación
Fersken i hvidvinssirup
Ninguna calificación
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Ninguna calificación