Dispositivos y accesorios
Arktisk banoffeerulle
Prep. 10min
Total 28h 40min
10 portioner
Ingredientes
Bananis
-
bananer modne (ca. 500 g), skåret i skiver5
-
vaniljepasta1 tsk
-
fløde, 35 %45 g
Karamelsauce
-
smør skåret i stykker80 g
-
fløde, cirka 48 %110 g
-
brun farin40 g
-
sukker, hvid40 g
-
ahornsirup, ren40 g
-
vaniljepasta1 tsk
-
havsalt, fint½ tsk
Vaniljekagebund
-
smør til smøring
-
sukker, hvid plus ekstra til drys125 g
-
æg stuetemperatur5
-
vaniljepasta1 tsk
-
selvhævende mel125 g
-
flormelis til drys
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
287.6 mg
Proteína
6.1 g
Calorías
1600.4 kJ /
381 kcal
Grasa
17.7 g
Fibra
2.3 g
Grasa saturada
8.7 g
Carbohidratos
50.4 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Frosne fristelser II
15 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Skumfiduser med vaniljesmag
2h 15min
Chokoladecreme
1h 20min
Kaffesmåkager
Ninguna calificación
Tiramisusmåkager
Ninguna calificación
Æble-ingefærfigurer
Ninguna calificación
Passionsfrugtkage med fersken
Ninguna calificación
Mascarpone-karamelkage
4h 30min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Ninguna calificación
Vegansk no bake-kiwikage
Ninguna calificación
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Ninguna calificación
Fersken i hvidvinssirup
Ninguna calificación
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Ninguna calificación