Dispositivos y accesorios
Glutenfri kyllingtærte med pære
Prep. 25min
Total 2h 40min
8 portioner
Ingredientes
Glutenfri tærtedej
-
smør koldt, plus ekstra til smøring160 g
-
rismel140 g
-
arrowroot pulver70 g
-
majsmel plus ekstra til drys90 g
-
havsalt¼ tsk
-
xanthan gum, fortykningsmiddel2 tsk
-
æg1
-
æblecidereddike1 tsk
-
vand koldt40 g
Kylling- og pærefyld
-
fed hvidløg2
-
porre kun den hvide del, skåret i stykker1
-
smør50 g
-
kyllingelår, uden skind og ben skåret i tern (3 cm)600 g
-
timian, frisk kun blade3 kviste
-
sort peber, stødt½ tsk
-
vand50 g
-
majsmel2 - 3 spsk
-
grøntsagsbouillon (se tip)1 spsk
-
hvidvin50 g
-
pære (ca. 1 pære), skrællet, udkernet og skåret i tern (2 cm)150 g
-
fløde, 35 %50 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
258.1 mg
Proteína
17.1 g
Calorías
2039.8 kJ /
485.7 kcal
Grasa
28.5 g
Fibra
2.7 g
Grasa saturada
16.9 g
Carbohidratos
38.1 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Glutenfrit bagværk
8 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Cheesecake med woodruffsirup
Ninguna calificación
Madbrød med hummus og grøntsager (1800 kcal)
Ninguna calificación
Pizzahorn
Ninguna calificación
Blomsterboller
Ninguna calificación
Ciabatta
Ninguna calificación
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Ninguna calificación
Lasagneruller med spinat
Ninguna calificación
Salte aperitifstjerner
Ninguna calificación
Mini franskbrød med blommefyld
Ninguna calificación
Juletræscanapeer
Ninguna calificación
Juletræsbrød
Ninguna calificación
Brød af boghvede, chia og kerner
Ninguna calificación