Dispositivos y accesorios
Porre- og skinketærte
Prep. 20min
Total 1h 55min
8 portioner
Ingredientes
Tærtedej
-
smør plus ekstra til smøring100 g
-
bagehvedemel plus ekstra til drys200 g
-
ricotta ost godt drænet (se tip)100 g
-
bagepulver1 tsk
-
salt1 tsk
Fyld
-
goudaost skåret i stykker (3 cm)200 g
-
porrer trimmede og skåret i ringe (ca. 5 mm)350 g
-
vand400 g
-
fløde, 35 %150 g
-
æg4
-
skinke skåret i stykker (2 cm), (se tip)100 g
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
salt½ tsk
-
muskatnød, stødt1 knivspids
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1072.4 mg
Proteína
18.7 g
Calorías
1792.5 kJ /
426.8 kcal
Grasa
29.9 g
Fibra
2.4 g
Grasa saturada
17.9 g
Carbohidratos
20.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Oktoberfest
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Cheesecake med woodruffsirup
Ninguna calificación
Madbrød med hummus og grøntsager (1800 kcal)
Ninguna calificación
Pizzahorn
Ninguna calificación
Blomsterboller
Ninguna calificación
Ciabatta
Ninguna calificación
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Ninguna calificación
Lasagneruller med spinat
Ninguna calificación
Salte aperitifstjerner
Ninguna calificación
Mini franskbrød med blommefyld
Ninguna calificación
Juletræscanapeer
Ninguna calificación
Juletræsbrød
Ninguna calificación
Brød af boghvede, chia og kerner
Ninguna calificación