Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 250 gramů másla, na kousky
- 70 gramů šalotky
- 15 gramů čerstvého estragonu, (cca 3 polévkové lžíce)
- 60 gramů bílého vína, suchého
- 30 gramů vinného octa, bílého
- 1 čajová lžička mletého bílého pepře
- 4 žloutky
- 1 špetka soli, dle chuti
- 1 špetka mletého černého pepře, dle chuti
- 1 polévková lžíce čerstvého kerblíku, nasekaného
- Inf. nutricional
- por 1 porci
- Calorías
- 2470 kJ / 590 kcal
- Proteína
- 4.4 g
- Carbohidratos
- 4.4 g
- Grasa
- 58.6 g
- Fibra
- 0.3 g
Recetas alternativas
Tagliatelle s hříbky a karamelizovanými rajčaty
35min
Salát Panzanella s mušlemi
Ninguna calificación
Béarnská omáčka
20min
Holandská omáčka s červenou paprikou
15min
Paštičky z listového těsta plněné sardelovou pěnou
Ninguna calificación
Polévka z mladého česneku s uzeným lososovitým pstruhem a hráškem
Ninguna calificación
Fermentovaná červená pšenice a houby
Ninguna calificación
Krevetový vývar v thajském stylu a pikantní jablka
1h 15min
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Ninguna calificación
Studený rajčatový krém s bazalkou
5min
Sorbet z mraženého ovoce
10min
Avokádový tatarák
15min