Dispositivos y accesorios
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
Prep. 20min
Total 20min
8 portions
Ingredientes
Pink Sorbet
-
sugar150 g
-
frozen strawberries hulled500 g
-
ripe banana cut into pieces75 g
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
pineapple, fresh cut vertically into 4-6 spears (approx. 200 g ea.), core removed1
-
basil leaf, fresh, to garnishmint leave, fresh (opcional) to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
3 mg
Proteína
1 g
Calorías
757 kJ /
181 kcal
Grasa
0.4 g
Fibra
3.2 g
Grasa saturada
0 g
Carbohidratos
39 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Rice Pudding
1h 10min
Mixed Berries Pavlova Stack
Ninguna calificación
Cheesecakes in Jars
2h 30min
Chocolate Zucchini Mini Loaves
1h 40min
Sticky Toffee Pudding
Ninguna calificación
Steamed Carrot Cake
Ninguna calificación
Skillet Chocolate Chip Cookie
40min
Caramel toffees
Ninguna calificación
Pumpkin-ish Pie (Bill Yosses)
2h 30min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
Ninguna calificación
Keto Cheesecake
Ninguna calificación
Thick and Creamy Custard
Ninguna calificación