Dispositivos y accesorios
Pære frangipane
Prep. 25min
Total 1h 30min
8 portioner
Ingredientes
Bund
-
smør skåret i tern og derefter frosset i 30 minutter120 g
-
hvedemel plus ekstra til afstøvning180 g
-
flormelis40 g
-
havsalt1 knivspids
-
æggeblomme fra medium æg1
-
vand3 tsk
Pærer
-
vand500 g
-
pærer skrællet, halveret, udhugget (ca. 320 g)3
Frangipane-fyld
-
citron kun tynde afskalninger af huden1
-
sukker, hvid120 g
-
smør blødt120 g
-
æg, medium2
-
mandelmel120 g
-
hvedemel15 g
Topping
-
aprikosmarmelade smeltet1 spsk
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
8 g
Calorías
2249 kJ /
538 kcal
Grasa
36 g
Carbohidratos
46 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Pærer
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Chokoladecreme
1h 20min
Kaffesmåkager
Ninguna calificación
Tiramisusmåkager
Ninguna calificación
Æble-ingefærfigurer
Ninguna calificación
Passionsfrugtkage med fersken
Ninguna calificación
Mascarpone-karamelkage
4h 30min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Ninguna calificación
Vegansk no bake-kiwikage
Ninguna calificación
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Ninguna calificación
Fersken i hvidvinssirup
Ninguna calificación
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Ninguna calificación
Fruktgeléer
Ninguna calificación