Dispositivos y accesorios
Cremet suppe med asparges, kartoffel og porre
Prep. 10min
Total 30min
4 portioner
Ingredientes
-
olivenolie30 g
-
løg opdelt120 g
-
porrer skåret i stykker250 g
-
kartofler skåret i stykker200 g
-
vand600 g
-
grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)1
-
havsalt1 tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
asparges, grønne træagtige ender fjernet400 g
-
timianblade, friske2 tsk
-
merian, tørret1 tsk
-
purløg, frisk klippet, til pynt10
-
fløde til pynt
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
495.9 mg
Proteína
4.7 g
Calorías
743.6 kJ /
177.7 kcal
Grasa
7.9 g
Fibra
5.1 g
Grasa saturada
1.1 g
Carbohidratos
24.9 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Forårssupper
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Gulerods- og sellerisuppe
45min
Misosuppe med tofu
Ninguna calificación
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Ninguna calificación
Vietnamesisk pho
Ninguna calificación
Miso kyllinge suppe
Ninguna calificación
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Ninguna calificación
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Ninguna calificación
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Ninguna calificación
Vichyssoise med pasta
35min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Ninguna calificación
Aubergine cream soup
Ninguna calificación
Kyllingelaksa
30min