Dispositivos y accesorios
Kanelsnegle med tranebær og rosiner
Prep. 15min
Total 14h 25min
24 stykker
Ingredientes
Dej
-
tranebær, tørrede groft hakket100 g
-
rosiner groft hakket250 g
-
appelsiner fintrevet skal og saft2
-
orangelikør (opcional)40 g
-
citron kun tynde afskalninger af huden1
-
sukker100 g
-
mælk plus ekstra til pensling250 g
-
tørgær2 tsk
-
æg, medium1
-
havsalt1 ½ tsk
-
kanel, stødt2 tsk
-
brunkagekrydderi1 tsk
-
muskatnød, stødt2 knivspidser
-
smør i tern, plus ekstra til smøring60 g
-
bagehvedemel500 g
-
kanel, stødt3 spsk
-
smør blødt130 g
-
flormelis150 g
-
vand1 ½ spsk
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 stykke
Proteína
4 g
Calorías
981 kJ /
235 kcal
Grasa
7.4 g
Carbohidratos
37.9 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Alt til påske
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kaffesmåkager
Ninguna calificación
Tiramisusmåkager
Ninguna calificación
Æble-ingefærfigurer
Ninguna calificación
Kokossnitter med hindbær og chokolade
4h
Tiramisukage
Ninguna calificación
Hyldeblomstkage med lime
Ninguna calificación
Tærte med makroner og bær
Ninguna calificación
Birkes-bærkage
Ninguna calificación
Blåbærsnegle
Ninguna calificación
Brombærtærte
Ninguna calificación
Små ribskager med crumble
Ninguna calificación
Vandbakkelser med brombærcreme
Ninguna calificación