Dispositivos y accesorios
Courgette-suppe med basilikum og cashew
Prep. 10min
Total 20min
4 portioner
Ingredientes
-
ris, brune20 g
-
cashewnødder, rå50 g
-
olivenolie15 g
-
løg opdelt100 g
-
courgetter skåret i stykker (5 cm)800 g
-
fed hvidløg2
-
basilikum, frisk stilke og blade20 g
-
450 g hønsefondkogt vand, fra grøntsager450 g
-
mynteblade, friske plus ekstra til pynt5 g
-
havsalt½ tsk
-
sort peber, stødt1 - 2 knivspidser
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
7.3 g
Calorías
780 kJ /
187 kcal
Grasa
11.6 g
Carbohidratos
13.2 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Forårssupper
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Gulerods- og sellerisuppe
45min
Misosuppe med tofu
Ninguna calificación
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Ninguna calificación
Vietnamesisk pho
Ninguna calificación
Miso kyllinge suppe
Ninguna calificación
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Ninguna calificación
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Ninguna calificación
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Ninguna calificación
Vichyssoise med pasta
35min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Ninguna calificación
Aubergine cream soup
Ninguna calificación
Kyllingelaksa
30min