Brunede kyllingterninger
TM6

Brunede kyllingterninger

( Ninguna valoración )

Ingredientes

  • 20 g vegetabilsk olje
    o olivenolje
  • 1 hvitløksfedd
    o 20 g løk, gul delt i terninger
  • 250 g kyllinglår, uten skinn, uten bein i terninger (3 cm), klappet tørre med tørkerull
    o kyllingbryst, uten skinn og bein i terninger (3 cm), klappet tørre med tørkerull

Inf. nutricional
por 250 g
Calorías
449 kcal / 1878 kJ
Proteína
59 g
Grasa
22 g
Carbohidratos
3 g
Fibra
0.2 g
Grasa saturada
2 g
Sodio
167 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

Mostrar todo