Dispositivos y accesorios
Brunede kyllingterninger
Prep. 5min
Total 15min
250 g
Ingredientes
-
olivenoljevegetabilsk olje20 g
-
20 g løk, gul, delt i terningerhvitløksfedd1
-
kyllingbryst, uten skinn og bein, i terninger (3 cm), klappet tørre med tørkerullkyllinglår, uten skinn, uten bein i terninger (3 cm), klappet tørre med tørkerull250 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 250 g
Sodio
167 mg
Proteína
59 g
Calorías
1878 kJ /
449 kcal
Grasa
22 g
Fibra
0.2 g
Grasa saturada
2 g
Carbohidratos
3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Min Kokebok
158 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kokosnøttmelk
5min
Mandelmelk
1h 5min
Tahini
Ninguna calificación
Majones uten egg
Ninguna calificación
Wakame gomasio
Ninguna calificación
Basilikumolje
Ninguna calificación
Grunnleggende grønnsakskraft
Ninguna calificación
Cashew rømme
Ninguna calificación
Harissa
Ninguna calificación
Nøttesmør
10min
Karamellisering 400-500 g løk
Ninguna calificación
Stekt grønnsaksblanding
Ninguna calificación