Dispositivos y accesorios
Meat Stock Paste
Prep. 20min
Total 45min
400 g
Ingredientes
-
meat, sinew free, boneless cut into pieces, partially frozen300 g
-
roots and vegetables, mixed (e.g. celery, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut into pieces as needed300 g
-
fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt150 g
-
red wine120 g
-
bay leaf, dried1
-
clove1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 400 g
Sodio
58531.4 mg
Proteína
76.7 g
Calorías
3202.8 kJ /
765.5 kcal
Grasa
17.5 g
Fibra
19.6 g
Grasa saturada
6.9 g
Carbohidratos
57.2 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM Basics - Stocks & Pastes
6 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Durian Snowskin Mooncake
Ninguna calificación
Sayur Asem
Ninguna calificación
Soy Braised Whole Chicken
Ninguna calificación
Japanese ramen noodles
1h
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24h 40min
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1h 20min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min
Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)
1h 5min
Gluten-free mini pizzas
2h
Basic bread dough
5min
Squid and Shrimp Risotto
1h
Cranberry Chicken Salad Sandwich
15min