Dispositivos y accesorios
Bao med pulled kejserhat i BBQ-sauce
Prep. 10min
Total 1h 15min
8 stykker
Ingredientes
Bao boller
-
sukker1 tsk
-
tørgær1 tsk
-
mælk160 g
-
220 g hvedemel, kinesisk, lavt glutenindhold (se tip)hvedemel kinesisk, lavt glutenindhold (se tip)220 g
-
bagepulver½ tsk
Syltede løg
-
rødløg skåret i skiver50 g
-
50 g hvidvinseddikeriseddike50 g
-
salt1 ½ tsk
-
sukker1 ½ tsk
Svampe i barbecuesauce
-
ingefær skåret i skiver (2 mm)20 g
-
fed hvidløg3
-
vegetabilsk olie plus ekstra til børstning20 g
-
forårsløg skåret i skiver, plus ekstra til pynt45 g
-
kejserhat skåret i stykker (ca. 2 cm x 7 cm)450 g
-
barbecuesauce70 g
-
soyasauce50 g
-
vand630 g
-
korianderblad, friskt til pynt
-
rød chili, frisk skåret i skiver, til pynt
-
sesamfrø til drysning
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 stykke
Sodio
917 mg
Proteína
7 g
Calorías
793 kJ /
190 kcal
Grasa
4 g
Fibra
3 g
Grasa saturada
1 g
Carbohidratos
33 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Konsulent favoritter
14 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Blomsterbrød
1h 5min
Æblehorn
Ninguna calificación
Hytteostbrød
Ninguna calificación
Kanelvafler
Ninguna calificación
Ciabatta
Ninguna calificación
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Ninguna calificación
Glutenfrit kartoffelbrød
Ninguna calificación
Glutenfrit toastbrød
Ninguna calificación
Glutenfrit briochebrød
Ninguna calificación
Brød af boghvede, chia og kerner
Ninguna calificación
Nem brioche
Ninguna calificación
Brød uden form
1h 35min