Dispositivos y accesorios
Grøntsagsbouillon
Prep. 10min
Total 1h
4 portioner
Ingredientes
-
løg delt i to90 g
-
porre kun hvide dele, delt i fire110 g
-
gulerod delt i 4260 g
-
sød kartoffel skrællet og skåret i stykker (3 cm)130 g
-
selleristilke det i fire120 g
-
shiitake svampe, tørrede delt i skiver3
-
bredbladet persille, frisk4 kviste
-
laurbærblad, tørret1
-
timian, frisk2 kviste
-
vand1300 g
-
salt1 tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
696 mg
Proteína
3 g
Calorías
297 kJ /
71 kcal
Grasa
0 g
Fibra
6 g
Grasa saturada
0 g
Carbohidratos
11 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Vegetarisk køkken
43 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Nøddesmør
Ninguna calificación
Peanutbutter
Ninguna calificación
Crunchy peanutbutter
Ninguna calificación
Blomkålsris
10min
Mandelmælk
Ninguna calificación
Tahin
Ninguna calificación
Æggefri mayonnaise
Ninguna calificación
Wakame gomasio
Ninguna calificación
Basilikumolie
Ninguna calificación
Cashewcreme
Ninguna calificación
Soba nudler
Ninguna calificación
Japanske ramen nudler
Ninguna calificación