Two Pound Apple Pie
TM6

Two Pound Apple Pie

(Ninguna valoración)

Ingredientes

Pie Crust

  • 115 g all purpose white flour
  • 115 g butter, unsalted, cold, cut into pieces
  • ½ tsp salt
  • 60 g water

Filling

  • 680 g water
  • 30 g lemon juice
  • 910 g apple, type Granny Smith, cored and ends trimmed
  • 225 g butter, unsalted, cut into pieces
  • 115 g brown sugar
  • 1 tsp vanilla extract, natural
  • 1 tsp cinnamon, ground
  • 1 tsp nutmeg, ground
  • 4 tbsp all purpose white flour
  • ½ tsp salt
  • liquid caramel, to serve (see Tip)

Inf. nutricional
por 1 slice
Calorías
2077.2 kJ / 496.5 kcal
Proteína
2.8 g
Carbohidratos
44.3 g
Grasa
35 g
Grasa saturada
22 g
Fibra
3.9 g
Sodio
304.8 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas