Dispositivos y accesorios
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Prep. 35min
Total 13h 10min
6 portions
Ingredientes
Vanilla Ganache (the day before)
-
gelatin sheets (approx. 2 g each)2
-
cold water to soak
-
white chocolate cut into pieces85 g
-
cream, 35 % fat395 g
-
2 tsp vanilla pastevanilla pod seeds only1
Caramel
-
sugar100 g
-
butter, unsalted in pieces45 g
-
cream, 35 % fat room temperature3 g
Pecan Praline
-
pecan nut divided315 g
-
water30 g
-
sugar115 g
-
salt1 pinch
-
hazelnut oil2 tbsp
-
puff pastry1 sheet
-
powdered sugar15 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
215.2 mg
Proteína
9.6 g
Calorías
4472.9 kJ /
1069 kcal
Grasa
88.6 g
Fibra
7 g
Grasa saturada
31.7 g
Carbohidratos
72.8 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
We Can Switch to CHEF MODE in a Flash
28 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
Ninguna calificación
Tex-Mex Salmon Burrito Bowl (Diabetes)
50min
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25min
Chunky Guacamole
10min
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric
4h 20min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4h 20min
Bread pastry
55min
Pasta with leek and ajvar
30min
Ravioli with zucchini sauce
35min
Bucatini amatriciana
45min
Spiced hot cider
20min